Wie is Bouke?

Ik ben Bouke Lolkema. Reizen en natuur, het liefst gecombineerd, zijn mijn passie. Ik kan mij geen mooiere tijd voorstellen, dan in de ruige natuur zijn, waar ook ter wereld, en opgaan in de omgeving. Genieten van de landschappen, dieren, geluiden, geuren en het weer. Ik ervaar dat telkens weer als een groot cadeau en uniek dat ik dat mag meemaken en mag delen met anderen.

Mijn eigen, persoonlijke ontwikkeling beschouw ik ook als een avontuur en heeft er toe geleid dat ik écht ben gaan doen wat bij mij past. Doen waar ik écht energie van krijg! Door mensen mee te nemen naar bijzonder plekken in de natuur, naar Wildlife en of bergen. Het ultieme is voor mij: een combinatie van dit allemaal!

Door de verbinding te zoeken met mensen, kan ik vanuit mijn hart, de door mij opgedane kennis, ervaring en inzichten delen en een 'gids' zijn.

Ik prijs mij gelukkig dat ik avontuurlijke reizen heb mogen maken, in onder andere Nepal, India, Groenland, Spitsbergen, Zuid-Afrika, Namibië, Tanzania, Noorwegen, Bhutan en nog een paar landen meer. Op al deze prachtige locaites heb ik de nodige avonturen mogen beleven, tijdens trekkings, expedities en door in natuur gebieden op zoek te gaan naar Wildlife. Hier kan ik, vol passie, uren over vertellen ;-) 

Lolkema Adventures Bouke Bhutan