Wildlife Fotografie

 

Wat zou jij graag voor je lens willen hebben? Een tijger die een riviertje oversteekt, een huppelende neushoorn baby of een kudde herten in het licht van de ondergaande zon? Wellicht gaat je voorkeur uit naar een hele bijzondere vogel die jij nog op je ‘wish list’ hebt staan. Wat het ook is, we gaan in Bardia National Park op zoek, en doen er alles aan om ze te vinden. Dankzij de ervaring en de kennis van de lokale gidsen, is de kans heel groot dat we ze spotten. Maar daar blijft het niet bij, onderweg zullen we aangenaam verrast worden met een grote diversiteit aan wild.

In Bardia National Park gaan we met een kleine safari auto de jungle in. We zullen regelmatig de auto laten staan, om lopend door de jungle naar een beschut uitzicht punt te gaan. Daar zijn wij alleen en kunnen we opgaan in de natuur. Het avontuur krijgt zo een totaal andere dimensie, omdat je nu echt oog in oog komt te staan met neushoorns, tijgers en alle andere dieren in deze jungle. Je kunt ze zien en fotograferen in hun natuurlijke omgeving. Het is geen standaard safari waar ze een weggetje oversteken of je een verstorend beeld hebt met een andere safari auto op de achtergrond.

Naast Bardia National Park, kun je ook Wildlife spotten en fotograferen in de bergen. Wildlife fotografie in de bergen van Nepal en Ladakh, India, is een avontuur op zich. In de uitgestrekte en ruige Himalaya zijn dieren veel lastiger te spotten en vergt het vaak een langere, avontuurlijke trip, lopend door de bergen naar onze bestemming. Onderweg zullen we imponerende, prachtige landschappen kunnen fotograferen, lopen we over eeuwenoude paden en komen we door kleine mystieke dorpjes.

En naast Wildlife spotten en fotograferen in de Himalaya, kun je ook met ons mee naar Zuid-Afrika voor een echte fotografie reis. Alles is afgestemd op fotografie van Wildlife. 

Heb je zelf een bestemming voor ogen, maar vindt je die niet op onze website, neem dan gerust contact op. Door onze ervaring en netwerk, hebben we op heel veel plaatsen op de wereld lokale contacten om die speciale reis voor jou te verzorgen.

Ga met ons mee! Je wordt volledig ontzorgt, zodat jij je alleen hoeft bezig te houden met het doel van je reis: het spotten en fotograferen van Wildlife.15-daagse fotoreis "Eye of the Tiger"
Fotoreis naar ongerept Bardia National Park en kleurrijk Kathmandu in NepalVertrekdata: ieder jaar in maart en oktober12-daagse fotoreis "Wild Africa"
Een speciaal voor de natuurfotograaf samengestelde reis naar het rijke dierenleven en de natuur en cultuur van Zuid Afrika.


15-daagse Wildlife expeditie "The Elusive Snow Leopard"
Een expeditie naar Ladakh, India, om de sneeuwluipaard te spotten.Vertrekdata:
februari 2023

 

Lees de review van de professionele wildlife en reis fotograaf Alberto Carrera. 

Lolkema Adventures Wildlife Photography Bardia National Park Alberto Carrera