Wildlife Adventures
Lolkema Adventures Tiger

Wie droomt er nou niet van? Om een tijger in het wild te zien, die rustig wadend een riviertje oversteekt. Of een groep Afrikaans olifanten van heel dichtbij te zien en te fotograferen, terwijl je hoort hoe ze met elkaar communiceren. Hoe gaaf zou het zijn om een Indische neushoorn van heel dichtbij te zien, die nietsvermoedend een bad neemt. Of in de schemering op zoek te gaan naar uilen? En wat denk je van de sneeuwluipaard, die door veel mensen wordt beschouwd als de 'holy grail' van de natuurfotografie. 

Lolkema Adventures is jouw partner voor het verzorgen van jóuw Wildlife avontuur. Wij zijn gespecialiseerd in het spotten en fotograferen op bekende en minder bekende plaatsen. Naast zuidelijk Afrika met de uitbundigheid en heel veel mogelijkheden voor wildlife, komen we ook in India en Nepal met de bijzondere combinatie van de mystieke cultuur en bijzondere, afgelegen locaties, waar het nog ongerept en onontdekt is door het massa toerisme.

 

Heb je zin gekregen om de wereld te ontdekken?

Is Wildlife spotten en Wildlife fotografie het avontuur dat jij zoekt?

 

Lolkema Adventures snow leopard

Op zoek naar misschien wel het meest ultieme Wildlife avontuur? Heel vroeg in het voorjaar gaan we op zoek naar de sneeuwluipaard!! Wil je mee? Klik snel door naar ultieme Wildlife avontuur!!

Wij leveren altijd maatwerk! Een avontuur is nooit standaard, het is altijd toegespitst op wat jíj wilt, zoekt of misschien juist wilt overwinnen. Ga naar Maatwerk! om meer te lezen, hoe je van jouw droom naar de reis van jouw leven kunt gaan.

Lees de review van de Wildlife en reis fotograaf Alberto Carrera.