Wildlife Adventures
Lolkema Adventures Tiger Bardia Nepal

Wie droomt er nou niet van? Om een tijger in het wild te zien, die rustig wadend een riviertje oversteekt. Hoe gaaf zou het zijn om een Indische neushoorn van heel dichtbij te zien, die nietsvermoedend een bad neemt. Of in de schemering die indrukwekkende bruine visuil volgen, die op de oever van een beekje zit? 

Lolkema Adventures is jouw partner voor het verzorgen van jóuw Wildlife avontuur. Wij zijn gespecialiseerd in het spotten en fotograferen op bijzondere, mystieke en afgelegen locaties, wat nog ongerept en onontdekt is door het massa toerisme.

De focus ligt op avontuurlijke Wildlife reizen naar Nepal, met name het Bardia National Park. Mocht er een andere bestemming op je wensenlijstje staan, dan bieden wij deze mogelijkheden graag aan. Lolkema Adventures biedt maatwerk, zodat jouw reis, jouw avontuur wordt!

Een reis naar Nepal is al een belevenis op zich. Wat een bijzonder land met uitersten. Nepal staat vooral bekend om haar indrukwekkende hoge, ruige bergen, waaronder de hoogste berg ter wereld, de Mount Everest. Maar Nepal biedt meer. Minder bekend is dat er ook laagland is, waar onder andere tijgers, olifanten en neushoorns rondzwerven. De Nepalezen leven midden in deze ruige, wilde natuur, die bijdraagt in hun bestaan. De inwoners hebben geleerd, met de soms aanwezige grillen van de natuur te leren leven. Het overal aanwezige Hindoeïsme en Boeddhisme dompelt het land onder in een mystieke sfeer. Wat een avontuur om hier op reis te zijn!

Door de ruige, wilde natuur, is het reizen in Nepal een uitdaging, zeker naar onze Westerse maatstaven. De wegen zijn beperkt aanwezig, smal en nauwelijks goed te onderhouden in een jong gebergte als de Himalaya. Gevolg hiervan is, dat grote delen van Nepal slecht met vervoer te bereiken zijn, en er op die plekken weinig toeristen komen. Deins je niet terug om van de gebaande paden af te wijken? Dan is dit wellicht jouw volgende bestemming.

Heb je zin gekregen om de wereld te ontdekken?

Is Wildlife spotten en Wildlife fotografie het avontuur dat jij zoekt?

Ga naar Vogelreizen om 'jouw' vogels te spotten.

Op zoek naar misschien wel het meest ultieme Wildlife avontuur? Heel vroeg in het voorjaar gaan we op zoek naar de sneeuwluipaard!! Wil je mee? Klik snel door naar ultieme Wildlife avontuur!!

Wij leveren altijd maatwerk! Een avontuur is nooit standaard, het is altijd toegespitst op wat jíj wilt, zoekt of misschien juist wilt overwinnen. Ga naar Maatwerk! om meer te lezen, hoe je van jouw droom naar de reis van jouw leven kunt gaan.

Lees de review van de Wildlife en reis fotograaf Alberto Carrera.