Training Persoonlijk Leiderschap in Nepal

Ben jij als manager of consultant best succesvol, maar weet je dat je nog meer kan?

Wil jij weten wat jouw onbewuste potentieel is? En wil jij leren hoe je dit nog onbewust aanwezige potentieel in je werk en privé leven kunt benutten? Lijkt dat je interessant?

Ga dan 10 dagen mee op “ontdekkingsreis” en krijg inzichten in je persoonlijke en werkbehoeftes! Eenmaal terug van je reis ervaar je dat je team en/of klant anders op jou reageert. Zie je het al voor je?

Wat drijft jou en wat zijn je (onbewuste) kwaliteiten? Leer herkennen en begrijpen waarom iets niet lekker loopt en hoe je dit anders kunt aanpakken.

Daarnaast doorbreken we patronen, die jou wellicht belemmeren het hoogste potentieel uit jezelf te halen.


“Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”

Wij garanderen jou dat je groeit in al je relaties. Wij geloven namelijk dat alles begint bij zelfkennis. Daarmee ontwikkel je authenticiteit en die zorgt voor verdiepende relaties.

Echter, alles valt of staat bij blijven experimenteren en implementeren van het geleerde. Natuurlijk wil jij het maximale uit deze reis halen. Om jou te stimuleren het geleerde ook daadwerkelijk te integreren, hebben wij een experiment bedacht:

 

Naar waarde betalen


Met een kostendekkende instapprijs voor zowel de medior als meer ervaren manager/consultant maken wij deze reis toegankelijk voor iedere generatie!

Heb je al wel een paar jaar werkervaring, maar nog geen senior niveau? Dan bedraagt de instapprijs € 3.199,- ex. BTW. Dat is inclusief begeleiding van Margit en Bouke, vlucht, hotel, trekking, eten en drinken (m.u.v. op de vliegvelden en m.u.v. bier/wijn).

Voor de meer ervaren manager/consultant, die inmiddels ervaart dat de huidige manier van werken niet meer sturend en controlerend is, bedraagt de instapprijs € 3.949,- euro ex. BTW. Ook deze prijs is uiteraard inclusief begeleiding van Margit en Bouke, vlucht, hotel, trekking, eten en drinken (m.u.v. op de vliegvelden en m.u.v. bier/wijn).

We horen je denken “Huh, dat is toch niet mogelijk?” of “Die zijn gek!”

Ja het is mogelijk en nee, we zijn niet gek! Hooguit een beetje eigenzinnig.

Ja, je investeert in een reis van 10 dagen waarin je veel leert over jezelf en de kansen die daaruit voortvloeien. Achteraf vragen wij je jouw reis naar waarde te beoordelen.

Na 6 maanden organiseren we een terugkommiddag/avond en delen we elkaars ervaringen. Voor iedere deelnemer ligt een blanco factuur klaar en daarop vul je de voor jou geldende werkelijke waarde in.

Noem ons idioot, maf of vreemd. Wij vinden het geweldig. Weet je waarom?

Omdat wij deze reis organiseren vanuit onze passie ‘kennis te delen, waarmee je veel meer uit je leven kunt halen’. Wij geven jou zoveel mogelijk inzichten en uitzichten met praktische handvatten mee, zodat jij een relatief eenvoudiger weg kunt bewandelen dan wijzelf hebben ervaren. Dat is onze drijfveer! Wij kiezen voor een totaal andere omgeving, omdat wij geloven in de mystiek van het onbekende en we zelf avontuurlijk zijn ingesteld. Met deze instapprijs zijn de reis-, verblijf- en ontwikkelingskosten gedekt. Wij geloven erin, dat wanneer je een mens vertrouwen geeft, die daar heel oprecht mee omgaat.

Wil jij dit ook beleven? Gun jij jezelf dit cadeau, dit avontuur van jóuw leven? Wil je hier meer van weten of je aanmelden? Druk dan op onderstaande knop:


Achtergrond info:

Voor wie            Programma            Locatie            Door wie

Terug naar boven

Voor wie:


Wij gaan op reis met deelnemers, die geloven in de uitspraak “Een verandering is een van binnen naar buiten beweging” (Steve Covey). En die nu het antwoord in zichzelf willen zoeken.

Die durven naar zichzelf te kijken voor de oplossing van een situatie, zonder zichzelf daarin te verliezen overigens!

Deelnemers, die uitgedaagd willen worden;
Die geïnspireerd willen worden;
Die weten, dat het tijd is om door te breken;
Die een stap voor willen lopen op hun collega’s;

Ben jij dat? Of heb jij een team of medewerkers, die je deze ontwikkelkans gunt?

Klik hier en we zullen direct contact met je opnemen, zodat je meer informatie krijgt.

Vanzelfsprekend kun je je ook gelijk aanmelden voor dit avontuur: inschrijven

Wij zullen met iedere deelnemer een persoonlijk gesprek voeren om alvast stil te staan bij je motivatie en je leerdoelen. Wanneer je daarna besluit mee te gaan, bieden we je een TMA assessment aan, tegen een vergoeding van 330,- euro excl BTW. Deze TMA geeft je inzicht in je (onbewuste) talenten en drijfveren. Een mooie gemeten basis om op voort te borduren tijdens je reis. Voordeel is dat je begint met inzicht en dat je deze verder kunt verdiepen tijdens de reis. Een assessment wordt vergezeld door een uitgebreid rapport en een persoonlijk terugkoppelgesprek!

Terug naar achtergrond info

Programma:

Programma van de training

Dag 1: verzamelen op Schiphol en eerste reisdag.
We hebben vermoedelijk aan het eind van de middag of begin van de avond onze vlucht.

Dag 2: We arriveren in de middag in Kathmandu.
Na ingecheckt en opgefrist te zijn zullen we gezamenlijk dineren en nader kennismaken. Ook zullen we dan het programma verder doornemen.

Dag 3: Eerste wandeldag.
We vertrekken in de ochtend en starten de reis naar jezelf bij de belangrijkste Stupa van Kathmandu.
Je start de reis in ‘het verleden’. We gaan een eerste aanvang nemen om je levensloop onder de loep te nemen en daar lering uit te trekken. Je ontdekt welk ineffectief gedrag (of communicatiestijl) je onbewust hanteert en op welk moment in je leven je besloten hebt dit gedrag voortaan te laten zien. Je kunt zelfs ontdekken wat jouw levensdoel is door te reflecteren op gebeurtenissen!

Dag 4: Tweede wandeldag.
Deze dag staat in het teken van het koppelen van ‘het verleden’ naar ‘het heden’. Welke persoonlijke normen/waarden leef je (on)bewust na. Welke gedachten heb je over jezelf en wie je ‘moet’ zijn.

Dag 5: Derde wandeldag.
Vandaag zullen we werken met ‘het heden’ en ‘de toekomst’. Hoe zie jij de toekomst? Wie WIL je zijn? Hoe wil jij herinnerd worden?

Dag 6: Vierde wandeldag. 
Op basis van wat je inmiddels ontdekt hebt over jezelf en wie jij wil zijn, zal vandaag gestart worden met deze kennis te vertalen naar nieuw gedrag.

Dag 7 Vijfde wandeldag.
Afscheid nemen van nog aanwezige patronen en belemmerend gedrag om daadwerkelijk een transitie naar het nieuwe gedrag te vergemakkelijken.

Dag 8 Laatste wandeldag.
We streven ernaar om aan het begin van de middag te arriveren in ons hotel. Die middag kun je dan vrij besteden. We sluiten de trekking af met een gezamenlijk diner.

Dag 9: Samen ontbijten en ‘afscheid’ nemen.
Deze dag kun je vrij besteden om de nodige sfeer en cultuur van Kathmandu te ‘snuiven’. Aan het eind van de middag zullen we richting het vliegveld vertrekken.

Dag 10: We arriveren weer op Schiphol aan het eind van de ochtend/begin van de middag.

De exacte inhoud kan nog veranderen, omdat wij niet weten wat de natuur ons ‘biedt’ of wat we met elkaar tegenkomen wat voorrang vereist!

Terug naar achtergrond info

Locatie:

Een reis naar Nepal is al een belevenis op zich. Wat een bijzonder land met uitersten! Nepal staat vooral bekend om haar indrukwekkende, hoge, ruige bergen, waaronder de hoogste berg ter wereld, de Mount Everest. Maar Nepal biedt meer. Minder bekend is dat er ook laagland is, waar onder andere tijgers, olifanten en neushoorns rondzwerven. De Nepalezen leven midden in deze ruige, wilde natuur, die bijdraagt in hun bestaan. De inwoners hebben geleerd, met de soms aanwezige grillen van de natuur te leren leven. Het overal aanwezige Hindoeïsme en Boeddhisme dompelt het land onder in een mystieke sfeer. Wat een avontuur om hier te zijn!

Door de ruige, wilde natuur, is het reizen in Nepal een uitdaging, zeker naar onze Westerse maatstaven. De wegen zijn beperkt aanwezig, smal en nauwelijks goed te onderhouden in een jong gebergte als de Himalaya. Gevolg hiervan is, dat grote delen van Nepal slecht met vervoer te bereiken zijn.

Wij gaan onze tocht maken in de bergen dichtbij Kathmandu, met machtige uitzichten naar de heel hoge, met sneeuw bedekte bergtoppen. We lopen over eeuwenoude paden van dorpje naar dorpje. Paden die gebruikt worden voor alle soorten van ‘transport’, omdat wegen niet of nauwelijks aanwezig zijn. Zo lopen we samen op en hebben bijzondere ontmoetingen met kinderen die naar school gaan, een boer die met de hand het land bewerkt, een jongetje die geitjes laat grazen, een boerin die een mand vol groen voor het vee meeneemt en alle andere lokale mensen die op dezelfde paden lopen als wij. Voor ons is dat erg indrukwekkend, voor de Nepalezen een mooie afwisseling in hun dagelijks bestaan.

Nepal is geen westers land! Daardoor kunnen zaken misschien net iets anders verlopen dan we vooraf bedacht hadden. Dat draagt bij aan de beleving en dat we echt in het moment proberen te zijn.

Wordt je nu al zenuwachtig van de gedachten…? Dan is deze ervaring zeker wat voor jou!

Want wie zit er tegenwoordig nog te wachten op een manager, die alles ‘onder controle’ wil houden?

Overnachtingen:
in Kathmandu overnachten we in een goed hotel, onderweg tijdens de trekking overnachten we in tentjes. Er gaat een Nepalese crew mee, die zorgdraagt voor het dragen van de bagage (je hoeft tijdens het wandelen alleen een dagrugzakje te dragen), de tentjes opzet op de campsites en, niet onbelangrijk, ons eten en drinken verzorgt. 

Ondersteuning:
Oa. door de inzet van een Nepalese crew en het inkopen van eten onderweg, komt het te besteden geld direct terecht bij de Nepalese bevolking. Misschien lijkt het inzetten van een groep mensen om ons te ondersteunen wat ‘overdone’, maar op deze manier ondersteunen we de lokale bevolking. 

Terug naar achtergrond info

Door wie:

Margit Spronk: 

Jaren lang heb ik mijn keuzes onbewust erg laten afhangen van wat (ik dacht) wat wenselijk is. Zowel in mijn werk als in privé en relaties.

Vanuit mijn rol als accountmanager van zzp’ers was ik altijd gefocust op tevredenheid voor de opdrachtgever en de opdrachtnemer, waarbij er geldelijk met name aan mijn marge geknabbeld werd. En privé aan mijn behoeftes voorbij gegaan werd. Misschien herken je het wel ‘als zij zich gelukkig voelen heeft dat in positieve zin zijn weerslag op mij’. Het heeft even geduurd voordat ik uit deze illusie wakker werd.

Ik heb geleerd dat ik mijn behoeftes serieus mag nemen. Dat ik vanuit mijn pure zelf veel krachtiger en ook liefdevoller ben. Voorbij mijn ego naar de kern. Deze reis is begonnen toen ik met de opleiding tot Master Coach ben gestart, inmiddels al weer 8 jaar geleden. Door te kijken naar het verleden en daar groeikansen en belemmeringen uit op te halen leer ik nog elke dag bij. Een leven voorbij de schaamte en vanuit vrijheid in plaats vanuit angst is een verademing en dit wil ik zo graag doorgeven aan anderen!

Dit is mijn passie! Mensen helpen om ook aan die reis van echt leven in plaats van overleven te starten. Dit doe ik vanuit verschillende rollen en in verschillende samen werkingen voor zowel bedrijven als medewerkers op vraagstukken van loopbaanplanning/ontwikkeling tot assertiviteit en effectiever communiceren met als rode draad “Jezelf leren kennen en werken aan het gevoel van vrijheid en geluk op een manier die bij jou als unieke persoon past”.

Ik kijk er dan ook naar uit om tijdens deze reis de stimulator, motivator maar ook liefdevolle confrontator te zijn die jou die eerste en volgende stappen laat zetten.

 

Bouke Lolkema: 

Ik heb zelf ondervonden hoe geweldig het is om bij jezelf te kunnen zijn en écht vanuit je hart en vanuit je basis te voelen en te handelen. Opgegroeid in alle rust en veiligheid, ben ik officier geworden. Zo rond mijn veertigste kreeg ik lichamelijke klachten die medisch niet te verklaren waren en werd er subtiel gevraagd “zit je eigenlijk wel goed in je vel?”. Als grote kerel vond ik dat ik daar niet op hoefde te antwoorden, maar zo langzamerhand werd ik er mij steeds meer bewust van dat ik van alles in mijn lijf voelde, wat ik niet kon thuisbrengen en zeker niet wist ‘wat ik er mee moest’. Voor mij ontstonden er veel vraagtekens, een groot ‘niet weten’. In een aantal coaching trajecten werd het mij duidelijk dat ieder mens, ik dus ook, handelt en denkt vanuit een onbewuste invulling vanuit je verleden en je opgedane ervaringen. Dat kan het écht handelen vanuit je hart belemmeren. Door dit inzicht, wat niet van de ene op de andere dag is ontstaan én het leren voelen wat er in mijn lijf gebeurd, ben ik nu veel bewuster aanwezig in het hier en het nu. Hierdoor kan ik echt verbinden met andere mensen en kan ik van daaruit deel uitmaken van het geheel en daar waar nodig mijn kennis en ervaring inzetten en andere mensen ondersteunen. Dat doe ik als project manager, als organisator van wildlife reizen, als coach, als…….Bouke.

Nog steeds groei ik hierin en ben me bewust dat er een deel ‘niet weten’ zal blijven, maar dat maakt me juist ook erg nieuwsgierig en geeft me energie om nieuwe paden in te slaan, wetende dat ik op mijn gevoel kan vertrouwen en dat er voor mij maar één ‘waarheid’ is, dat van míjn hart.

Ik wil anderen dat ook laten beleven en laten voelen hoe geweldig dit is en ze daarin als een ‘gids’ meenemen.

 

Namasté,
Margit en Bouke

Terug naar achtergrond info