Your Adventures

“I think I’m quite ready for another adventure”

Bilbo Baggins

 

 

Mijn eigen idee, mijn eigen droom.......

"Wat een mooie en bijzondere verhalen en avonturen lees ik op deze site, maar ik heb mijn avontuur nog net niet helemaal gevonden!"

"Ik wil geen standaard Wildlife trip, maar mijn eigen dromen over een Wildlife avontuur werkelijkheid zien worden." 

"Op zoek naar een mooie bergtocht of trekking kan ik van alles vinden, maar nét niet wat ik eigenlijk zoek!"

"Ik wil geen standaard trekking of Wildlife reis, maar juist een stuk maatwerk toegespitst op mijn eigen wensen, ideeën en mogelijkheden! Daarbij wil ik graag Nederlandse begeleiding, die mijn wensen snapt en zorgt dat alles organisatorisch is geregeld en er ook voor zorgt dat ik onderweg word ontzorgt."

Herken jij jezelf in één van bovenstaande zinnen? Neem dan snel contact op en laat 'Your Adventure' ook écht jouw avontuur worden!!

 

Are you ready for another adventure?

 

Lolkema Adventures Top NepalOp naar de “top” in jezelf door naar een top te gaan!

Zie jij jezelf als ambitieus en wil je alles uit jezelf halen? Wil jij de top bereiken in wat je nu doet?

Ben je iemand die zichzelf wel eens wil tegenkomen, door letterlijk en figuurlijk uit je comfort zone te stappen? Ben je klaar om een mooie groei door te maken in je persoonlijke ontwikkeling? Wil je wel eens een keer de bergen in?

Ga met mij mee op een bergtocht in Nepal; ga mee naar de top van de Kilimanjaro of ga met mij mee op een huttentocht in de ruige, woeste bergen in Noorwegen of.... Vul maar in! Het avontuur van het in de bergen zijn, de fysieke inspanning, het jezelf tegenkomen én de bijzondere gesprekken die dit met zich meebrengt, leveren veel mooie inzichten over jezelf en helpen je om de "top" in jezelf te vinden en te ervaren.

Ervaring is niet vereist, een avontuurlijke instelling wel!

 

De top van de wereld zien na een organisatorische of bedrijfsmatige top prestatie?

Wil je als manager of eigenaar van een bedrijf iets bijzonders doen voor je medewerker(s)? Heeft iemand bijvoorbeeld een top deal gesloten? Of is er een top omzet gerealiseerd? Of een andere uitzonderlijke prestatie die je wilt belonen? Waarom laat je ze dan niet de fysieke top van de wereld zien en beleven? Geef hen de mogelijkheid om het avontuur te beleven om letterlijk de top van de wereld te zien en je zult zien dat ze daarna nóg meer top resultaten zullen scoren!!!

 

Altijd maatwerk! Een avontuur is nooit standaard, is altijd toegesneden op wat jíj wilt, zoekt of misschien juist wilt overwinnen.

Ga naar Maatwerk! om te lezen hoe je van jouw idee naar jouw avontuur kan gaan.