Maatwerk of standaard?

Het avontuur begint al bij de voorbereidingen. Doordat vanuit de jarenlange ervaring in overleg met jou, jouw trip, jouw avontuur wordt samengesteld.

Jij bent niet standaard, dus waarom zou je jouw avontuur een standaard reis laten zijn? Misschien wel, maar dat gaan we samen bespreken. Uitgangspunt is dat jíj gaat doen wat jíj wilt.

Of je nu op zoek gaat naar een tijger, dé foto wilt maken van een olifant in het water voor een ondergaande zon, naar een avontuur in de bergen of juist de uitdaging in je eigen ontwikkeling zoekt. Samen gaan we een machtig mooie trip samenstellen, die helemaal is toegesneden op jou. Het wordt jóuw avontuur! Samen bepalen we de invulling van jouw reis, van vertrek, vervoersmiddelen, reisgenoten tot waar wij overnachten, kortom alles! Daarbij zal jouw enthousiasme verder worden aangewakkerd doordat ik met passie kan vertellen over mijn eigen avonturen.

Lolkema Adventures zal je volledige trip organiseren, in samenwerking met partners .

Eenmaal op reis begint het avontuur pas echt, en gaan we op zoek naar de dieren waarvan jij die award winning foto wil maken of ga je het pad van jouw leven onderzoeken.

Een avontuur is nooit standaard, is altijd toegesneden op wat jíj wilt, zoekt of misschien juist wilt overwinnen.

Lolkema Adventures Norway Galdhoppigen