Coaching Adventures:

If happiness is your goal, and it should be, then adventures should be your priority!

Durf je jezelf een spiegel voor te houden en te kijken waar je verbeterpunten liggen? Wie ben ik?
De ontwikkeling van jezelf, je persoonlijk leiderschap, is een fantastisch cadeau dat je je zelf gunt. Het aangaan en doorlopen van deze persoonlijke ontwikkeling is een groot avontuur, het avontuur van jóuw leven!!

Wil jij dit avontuur aangaan of ben je toe aan het zetten van een volgende stap in dit avontuur? 

Persoonlijk leiderschap training in Nepal

Ga mee op een (persoonlijk) leiderschap training in Nepal. We gaan ‘de reis van je leven’ make!. In de mystieke wereld van de Himalaya, lopend over eeuwenoude paden, ga je op zoek naar jouw pad. Je gaat letterlijk en figuurlijk stappen maken in jouw persoonlijke ontwikkeling. Met zelfkennis als basis voor een authentieke en krachtige verbinding met je omgeving (je werk, je relatie, je leven!). Dit kan zijn vanuit een rol van vriend/vriendin, maar ook als docent, collega, manager en zelfs de familie-rol die je hebt: elke rol van waaruit jij in relatie/verbinding staat tot de ander!

Wil je dit ook beleven? Gun je jezelf dit cadeau, dit avontuur van jóuw leven?
Ja!! Hier wil ik meer van weten!!

 

Lolkema Adventures Top Nepal

Op naar de “top”!

Zie jij jezelf als ambitieus en wil je alles uit jezelf halen? Of ben je iemand die zichzelf wel eens wil tegenkomen, door letterlijk uit je comfort zone te stappen, om zo een mooie groei door te maken in je persoonlijke ontwikkeling?

Ga met mij mee naar de top van de Kilimanjaro of ga met mij mee op een huttentocht in de ruige, woeste bergen in Noorwegen of…..? Het avontuur van het in de bergen zijn, de fysieke inspanning, het jezelf tegenkomen én de bijzondere gesprekken die dit met zich meebrengt, leveren veel mooie inzichten over jezelf en helpen je om de "top" in jezelf te vinden en te ervaren.

Ervaring is niet vereist, een avontuurlijke instelling wel!