Vogelreizen

Een vogelreis naar een land en ongerepte natuur, waar nog niet veel vogelaars je voor zijn geweest. Ga mee op een avontuurlijke vogelreis naar Nepal! Je ontdekt de mooiste plekken en gaat op zoek naar bijzondere vogels die je nog mist op je 'lijst'.

Het Bardia National Park is het grootste wildlife gebied in de Terai, het laagland van Nepal.
Een waar paradijs voor de vogelaar! Er zijn hier ruim 400 soorten vogels, waaronder bijzondere en zeldzame soorten zoals de bruine visuil en de dubbelhoornige neushoornvogel. Er is een lijst beschikbaar met alle vogels die te vinden zijn in Bardia National Park. Mocht je hier meer over willen weten. Neem gerust contact op met Lolkema Adventures.

Met de kennis en ervaring van de lokale gidsen, worden sporen bekeken, geluisterd, geroken en gespeurd, zodat de kans dat we vogels zien, erg groot is! Naast de vele zeldzame vogels, staat Bardia National Park ook bekend om het kunnen spotten van de Bengaalse tijger, Indische neushoorn, olifanten, pythons en nog veel meer andere zoogdieren en reptielen.

Een Wildlife avontuur in Bardia National Park is uitstekend te combineren met een trekking in de bergen. De diversiteit in landschappen, de Wildlife en de vogels in de bergen maken Nepal tot een unieke reisbestemming!

Kijk ook eens bij de al geplande wildlife fotoreizen.

 

Lees hier de review van de wildlife en reis fotograaf Alberto Carrera.